Informatii / comenzi telefonice 0731-301940

Informatii despre plati si livrare

Livrarea

Livrarea produselor se face uzual în 3 zile lucrătoare după confirmarea existenţei în stoc a produselor comandate. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veţi fi anunţat(ă) de operatorii noştri în cât timp va putea ajunge produsul la dumneavoastră.


Livrarea pe teritoriul României se va efectua cu ajutorul serviciilor de curierat rapid FAN COURIER.

Serviciul de curierat rapid FAN Courier

Prin servicul de curierat rapid FAN Courier coletul se livrează în zilele lucrătoare în 24-48 de ore din momentul confirmării telefonice a comenzii. În general se livrează în intervalul orar 9-17, dar în orele dimineţii veţi fi contactat(ă) de agentul care livrează coletul pentru detalii. În cazul în care aţi ales varianta de plată prin serviciul ramburs, plata se face la curier în momentul preluării comenzii.

Preturiile de pe site nu includ valoarea transportului.Acesta se modifica in functie de valoarea comenzii si greutatea coletului, respectiv de adresa destinatarului.Dupa efectuarea comenzii, in cel mai scurt timp posibil, o sa primiti un mail cu comanda dumneavoastra, cu valoarea transpotului estimat.

Comenziile cu valoare de peste 500 RON cu TVA, beneficiaza de livrare gratuita in urmatoarele cazuri:

 

  • Produsele se livreaza numai prin firma de curierat Fan Courier
  • Se livreaza in orasele, localitatiile unde Fan Courier are acoperire, sucursala si nu percepe taxe in plus per Km.
  • Greutatea totala al coletelor nu depaseste 25Kg. In cazul in care greutatea este depasita, Music Studiotech Srl v-a justifica daca poate fi livrata gratuit sau calculeaza o valoare pentru transport.

 

Detalii suplimentare pe site-ul FAN Courier: Click aici

La cererea clientului putem expedia si cu alte firme de curierat rapid, dar in cazul acesta nu putem estima valoarea transportului.

Plata

Pentru plata produselor comandate vă oferim doua modalităţi: plata prin numerar (ramburs), şi plata in avans  prin virament bancar pe baza facturii proforme.


Plata prin numerar
Plata prin numerar se va face în lei, integral, la livrare către comisionarul care efectuează livrarea. Indiferent de serviciul de livrare ales veţi primi o chitanţă dovedind efectuarea plăţii.

Virament bancar

Oricine poate să plătească prin virament bancar, fie persoană fizică sau juridică.

Plata prin Ordin de plată se face doar pe baza facturii proforme emise de Music Studiotech S.R.L., în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.
Livrarea produselor se face după confirmarea plăţii a proformei emise sau la un termen prestabilit de catre vanzator in cazul produselor disponibile la comanda.

SiteLock

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult