Informatii / comenzi telefonice 0731-301940

Termeni si conditii de utilizare

SC Music Studiotech SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Fotografiile afisate au caracter informativ si pot contine elemente care nu sunt incluse in pretul produsului. Specificatiile tehnice au scopuri informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractualai.

Preturile contin TVA 19%, insa nu includ cheltuielile de transport si nu au valoare contractuala, pot fi schimbate fara orice notificare.

SC Music Studiotech SRL declina orice raspundere in cazul in care apar erori de software,erori de comunicare sau erori de prezentare in descrierea si prezentarea produselor.Echipa Soundtech.ro depune toate eforturile pentru a elimina orice eroare.Vanzatorul nu este raspunzator pentru nici un fel de dauna de orice natura materiala, nemateriala sau corporala care ar putea rezulta din cauza unei defectiuni sau proaste functionari sau a utilizarii improprii ale produselor comercializate. De asemenea eventualele modificari ale produselor realizate de producator sau de catre client nu implica responsabilitatea vanzatorului in nici un fel. Toate informatiile oferite de vanzator prin site-ul soundtech.ro sunt date cu titlu informativ si nu angajeaza responsabilitatea vanzatorului.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate online se pot returna in maxim 14 zile de la data achizitionarii lor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (in cazul in care se poate acest lucru) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.Costurile de transport si de asigurare a marfii in caz de returnare vor fi suportate de client. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

SC Music Studiotech SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris, pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.Conditiile de returnare prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. Prezentele clauze sunt supuse exclusiv legislatiei romanesti. Toate contestatiile de validitate, interpretare sau executie vor fi adresate doar tribunalelor competente. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Exceptie fac orice tip de consumabil (becuri, lichizi , bobine), boxele (incintele acustice) si difuzoarele, deoarce bobina din interiorul difuzoarelor nu poate fi verificata daca nu a fost incinsa (suprasolicitata)decit daca se desface difuzorul.
In cazul in care renuntati la cumpararea unor produse care includ soft,acesta trebuie primit sigilat la retur. In caz contrar se retine din suma de returnat contravaloarea softurilor si licentelor folosite.
In cazul in care se constata ca s-au inlocuit componente sau accesorii ale produselor primite cu altele de la echipamente asemanatoare si se incearca renuntarea la comanda se va depune plangere penala impotriva clientilor respectivi.
Music Studiotech S.R.L. nu-si asuma raspundere pentru daunele produse in urma transportului prin posta sau firma de curierat rapid.

Comanda

Produsele si preturile care apar pe Soundtech.ro sunt informative.Astfel va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

In cazul in care v-ati hotarat sa achizitionati si sunteti de acord cu conditiile siteului nostru, comanda Dvs. puteti plasa prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.cu urmatoarele detalii incluse:

  • Denumirea produsului comandat

  • Cantitatea comandata

  • Date de facturare

  • Adresa de livrare

  • Modalitatea de plata

Dupa trimiterea comenzii, in scurt timp o sa primiti un mail de confirmare cu comanda Dvs. cu toate detaliile incluse, inclusiv costuri de transport, si ramburs.Dupa verificarea datelor, si acceptarea conditilor,pentru validarea comenzi va rugam sa returnati mail-ul, altfel comanda pierde valabilitatea.

Comenziile in valoare de peste 500 RON cu TVA, beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei numai cu livrare prin Fan Courier si numai in localitatiile unde exista sucursala Fan Courier, zone in care firma de curierat nu percepe taxe in plus per Km.

Transportul gratuit pentru comenziile in valoare de peste 500 RON cu TVA, sunt valabile pentru o greutate maxima de 25 Kg. In cazul in care greutatea totala depaseste 25 Kg, valoarea transportului v-a fi justificat de catre vanzator.

Modalitatea de plata in functie de suma produselor comandate, respectiv de disponibilitatea produsului. Astfel vanzatorul isi rezerva dreptul de a judeca modul de plata, in avans pe baza facturii proforme sau cu ramburs.

Acceptam comenzi telefonice, insa pot aparea erori care pot cauza daune atat clientului cat si vanzatorului, in cazul acesta vanzatorul nu asuma raspunderea.Va rugam sa plasati comenziile prim email. Dupa fiecare comanda plasata fie prim telefon sau prin mail, inseamna automat, ca sunteti de acord cu termenele si conditiile siteului.

In cazul comenzilor achitate prin virament, produsele vor fi rezervate -în lipsa unei solicitări speciale- 2 zile lucrătoare, după acest termen, în cazul în care banii nu au intrat în contul nostru, sau Dvs. nu semnalaţi motivul întârzierii, comanda va fi anulată, de asemenea rezervarea produselor.

Preturile si disponibilitatea stocurilor sunt informative,iar pentru mai multe detalii legate de ofertele noastre,preturi si stocurile disponibile va rugam sa ne contactati.

Preţurile afişate pe siteul magazinului on-line sunt preturi cu TVA.

Politica de confidentialitate
Codul numeric personal este utilizat strict în emiterea facturilor către persoanele fizice conform Art. 155 alin. (5) din Titlul VI din Codul fiscal.
Informațiile colectate de la clienții companiei noastre sunt utilizate numai pentru facturarea și livrarea produselor comandate prin intermediul site-ului nostru. Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative sezoniere dar numai cu acordul prealabil al UTILIZATORULUI.

SiteLock

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult