Informatii / comenzi telefonice 0731-301940

Garantia produselor

 • Perioada de garantie oferita conform legii Nr.449/2003, este de 2 ani pentru persoane fizice, respectiv 1 an pentru persoane juridice.
 • Produsele livrate necesita o manipulare atenta pentru a fi evitate socurile si caderile.Ele vor fi instalate in locuriferite de vibratii,umezeala,praf in exces si vor fi ferite de patrunderea diferitelor lichide in interiorul carcasei protectoare sau de expunerea indelungata la radiatiile solare.
 • Alimentarea generala a echipementelor se va face de la reteaua de curent alternativ folosindu-se pentru aceasta numai prize cu inpamantare tip shuko iar alimentarea componentelor se va face de la o sursa corespunzatoare conditiilor de instalare.
 • S.C MUSIC STUDIOTECH S.R.L. garanteaza cumparatorului produsului sau produselor faptul ca,in cazul defectarii acestuia,in conditii normale de utilizare,pe durata garantiei,produsul sau produsele vor fi reparate gratuit,la sediul firmei sau  al unui service autorizat nominalizat de furnizor,transportul fiind asigurat de catre beneficiar.
 • Garantia se acorda numai produselor returnate in ambalajul original,cu documentatia originala si insotite de o descriere a defectului si prezentul certificat de garantie in original.
 • Reparatia  se face in termen de 15 zile de la receptia produsului sa sediul SC MUSIC STUDIOTECH SRL.
 • Constatare defectiunilor se face in termen de 48 de ore lucratoare de la receptia produsului si sesizarea acestora de catre beneficiar.
 • Orice defect aparut ca urmare a manipularii sau exploatarii necorespunzatoare, precum si in urma  interventiei neautorizate asupra echipamentelor,nu intra sub incidenta garantiei acordate.

  Garantia nu se aplica produselor sau componentelor care s-au defectat datorita manipularii sau exploatarii necorespunzatoare,,accidentalor,racordarii electrice gresite,nerespectarii instructiunilor de folosire sau folosirii anormale.
 • Nu fac obiectul garantiei:bobina si sistemul mobil al difuzoarelor,orice tip de bec,lichidul de fum,filtrele celeon,in general orice tip de consumabil.
 • In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in unitatea service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost.Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu un consum mare de energie.Microfoanele arse datorita alimentarii necorespunzatoare cu functia +48V, nu beneficiaza de garantie.
 • Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea echipamentelor se repara contra cost. In aceasta categorie intra boxele, amplificatoarele, mixerele amplificate.
 • Pierderea  certificatului de garantie atrage dupa sine iesirea din garantie a produsului.
 • Garantia inceteaza daca echipamentul,componenta  a fost reparata sau modificata de catre o persoana sau societate neautorizata de societatea noastra.Se pierde garantia in cazul in care echipamentul este vandut si in termen de 7 zile de la data vanzarii nu este depusa la sediul nostru o copie a contractului de vanzare –cumparare.
 • SC MUSIC STUDIOTECH SRL ofera garantie produselor in limita garantiei acordate de producatorul acestora. Daca in perioada de garantie produsul nu poate fi reparat sau cand perioada de nefunctionare din cauza deficientelor aparute depaseste 40% din termenul de garantie si deasemenea in cazul unor defectiuni repetate de cel putin 5 ori in prima jumatate a garantiei,la cererea consumatorului,produsul va fi inlocuit de vanzator.
 • ATENTIE!! Se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu vor avea etichetele sau sigiliile intacte,care nu vor fi insotite de factura si certificat de garantie in original,  in ambalajul original si insotite de persoana care figureaza pe certificatul de garantie si factura fiscala ca si cumparator
 • ATENTIE!! Toate  produsele si echipamentele comercializate de SC MUSIC STUDIOTECH SRL NU SUNT BUNURI DE LARG CONSUM! Acestea sunt echipamente profesionale destinate uzului professional in cadrul unei activitati profesionale si pot fi utilizate doar de persoane care au pregatirea si calificarea profesionala. Produsele comercializate de firma noastra nu intra sub incidenta OG12/1992 .
SiteLock

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult