Informatii / comenzi telefonice 0731-301940

Protectia datelor

 

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Societatea MUSIC STUDIOTECH S.R.L., cu sediul in Sancraiu de Mures, Str. Principala Nr.173, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/221/2016, CUI RO16922015, prelucreaza date cu caracter personal in vederea ofertarii, contractarii si emiterii facturii si certificatelor de garantie, respectiv: date personale de identificare al clientului.

 

Scopul: Music Studiotech S.R.L. prelucreaza datele dvs. Pentru emiterea ofertelor, contractelor, facturiilor si a certificatelor de garantie.

 

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dvs.: OFERTAREA, INCHEIEREA SI EXECUTAREA CONTRACTULUI, FACTURAREA, EMITEREA CERTIFICATULUI DE GARANTIE.

 

Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate:autoritatile statului, furnizorii implicati in mod direct/indirect, dezvoltatori de servicii IT, instante judecatoresti sau arbitrare, notari publici, avocati, executori judecatoresti.

 

Transferul datelor personale intr-o tara din afara Spatiului Economic European: Music Studiotech S.R.L. ar putea sa transfere datele personale catre alte companii, aflate in exteriorul Spatiului Economic European. Pentru astfel de transferuri, Music Studiotech S.R.L., ia o serie de masuri pentru a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor persoanelor fizice, similar cu cel oferit de legislatia europeana.Printre aceste se regasesc si incheierea de clauze contractuale standard aprobat la nivel european.

 

Stocarea datelor personale: Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului, precum si ulterior, pe durata necesara executatii obligatilor contractuale de catre oricare dintre parti.Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale generale.

 

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale: Dreptul de acces la datele cu caracter personal, Dreptul de rectificare, Dreptul la stergerea datelor, Dreptul de a va retrege consimtamantul, Dreptul de restrictionarea prelucrarii, Dreptul la portabilitatea datelor, Dreptul la opozitie, Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridicesau care va afecteaza semnificativ, Dreptul de a depune plangere la Music Studiotech S.R.L si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor, Dreptul de a va adresa justitiei.

 

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra sau pentru a obtine informatii suplimentare asupra prelucrarii datelor cu caracter personal, va puteti adresa Responsabilului cu Protectia Datelor Personale in cadrul firmei Music Studiotech S.R.L. prin e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; prin posta la adresa Str.Calarasilor Nr. 77/1, Targu Mures, Jud Mures; sau depunand personal o notificare semnata olograf la punctul nostru de lucru din Targu Mures, Str. Calarasilor Nr. 77/1.

 

Pentru a depune o sesizare / reclamatie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Preluxrarii Datelor cu Caracter Personal, datele de contact sint: e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Adresa: B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;Telefon fix:+40318059211, +40318059212.

 

 

SiteLock

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult